Route

NL – Berlijn
Op maandag 19 juli is de start van The Carbage Run 2010. De start zal net als vorig jaar plaatsvinden in Hardenberg, alleen nu op een wat ruimere locatie.
Net als vorig jaar is vandaag de saaiste route. Zoveel snelweg als je vandaag zult rijden maak je de rest van de week niet meer mee. Natuurlijk zie je niet alleen snelweg want wij zorgen er echt wel voor dat jullie je niet gaan vervelen. De opdrachten brengen je op plekken waar je nog nooit eerder bent geweest en in situaties die je zeker nooit eerder hebt meegemaakt.

Berlijn – Wroclaw
Vanuit het prachtige Berlijn vertrekken we richting Polen. De route hier naartoe is zo uitgestippeld dat je een goede indruk van het platteland van Polen te zien krijgt. De finish van vandaag is in de Poolse stad Wroclaw.

Wroclaw – Bratislava
Vanuit Wroclaw rijden we zuidwaarts door Tsjechië om te eindigen in het Slowaakse Bratislava. Tijdens de rit naar deze prachtige stad zul je veel meekrijgen van de lokale samenleving in Polen, Tsjechië en Slowakije. Wij zorgen ervoor dat jullie een flinke dosis lokale cultuur kunnen opsnuiven.

Bratislava – Villach
Vandaag wordt de route pas echt mooi. De hoogteverschillen worden groter, de wegen uitdagender en de uitzichten zijn fantastisch. Ultiem genieten voor liefhebbers van autorijden.

Villach – Gardameer
De laatste dag wordt minstens zo mooi als dag 4 wat route betreft. De opdracht is uiteraard weer heel anders en na deze uitdagende rit is het tijd voor een biertje aan het Gardameer. Bij de finish wordt je feestelijk onthaald en wordt duidelijk wie de enige echte winnaar is van The Carbage Run 2010

Advertenties%d bloggers liken dit: