Carbagerun

THE CARBAGE RUN
Na het succes van the Carbage Run 2009 gaan we het in 2010 nog een keer over doen. Maar het blijft niet bij over doen, het wordt dit keer nog beter, nog gekker en nog uitdagender. De inschrijving is geopend dus pak je kans!

Altijd al mee willen doen aan de Gumball Rally of Cannonbal Run? Maar helaas (nog) niet in het bezit van een Ferrari of Aston Martin? Stop maar met sparen, want je kunt je nu opgeven voor een nog veel groter avontuur: The Carbage Run. Een fantastisch avontuur door Europa van vijf dagen in een auto die niet meer dan € 500,- mag kosten. The Carbage Run is niet alleen een spannende route die wordt gereden in een oud wrak; dit is een avontuur, een verslavende ervaring die je nooit meer vergeet! Meedoen aan The Carbage Run zegt wat over jou en over wat jij belangrijk vindt: lol hebben in je leven!

Je eerste uitdaging
Al voordat je aan de start verschijnt, heb je de eerste uitdaging al te pakken. Ondanks het feit dat de auto slechts € 500,- mag kosten, dagen wij je uit om niet met ‘zomaar een oud brik’ aan te start te verschijnen. Use your imagination! Gebruik je verborgen talenten en fantastische creativiteit en verschijn met het meest originele voertuig aan de start. Wedden dat je meer hoofden laat bijdraaien dan wanneer je in een Ferrari zou rijden? Ok.. en ook een paar hoofden zullen met verbijstering heen en weer schudden, maar hé… who cares?!

De trip
In vijf dagen doorkruisen we Duitsland, Polen, Tsjechië, Slowakije, Oostenrijk, en Italië. Een rit van totaal 2.500 km. Per dag vertrekken we van punt A naar punt B – de finishplaats. Hoe je er komt mag je grotendeels zelf weten. Deze race gaat niet om snelheid, wel om handigheid en creativiteit! Elke dag ontvang je een opdracht voor onderweg, waarmee je punten kunt verdienen. En hou je hart maar vast, want deze opdrachten zorgen ervoor dat je in de gekste situaties terecht komt die je niet snel zult vergeten. Een heerlijke kick en mooi voor je stoere-verhalen-doos natuurlijk.

Het doel
Er zijn met The Carbage Run interessante prijzen te winnen, maar het doel van de race is toch echt lol maken. De reis is de prijs. Fun, spanning en gezelligheid – daar doen we het voor!

Wanneer?
19 t/m 23 juli 2010

Internet
http://www.carbagerun.nl

Advertenties%d bloggers liken dit: