Ladies and Gentlemen… We’ve got ‘m

16 03 2010

Uren zoeken op internet. Marktplaats, autotrader, autotrack en alle andere sites waar rotzooi voor een prikkie verkocht wordt. En daar hebben wij ons racemonster gevonden. Het is een prachtige Ford Scorpio Station geworden! Het kost een middagje heen en weer reizen aan het adres van Rene, maar dan hebben we hem toch echt!

Vraag ons niet naar specificaties. Het enige dat we op dit moment weten is dat ie soort van blauw is. Dat een lijkenwagen kleiner is, de weetikhethoeveelinch wieldoppen lelijk zijn, de deuken nog net te tellen zijn en er een zonnedakjeschermding in zit. Er zit nog geen radio in, dus we moeten zingen maar dat kunnen we wel. Helaas doet de motortemperatuurmeter het niet. Dat is nog wel een issue, maar dat lossen we wel op.

Verder moeten we nog even kijken hoe we hem gaan pimpen! Eerst gaat Rene nog skieen, en hij heeft de sleutel. Dus voor de andere drie is het een verrassing hoe het er van binnen uit ziet en hoe die rijdt. Maar als we Rene mogen geloven is het een monsterwagen! Dus andere teams… pas maar op, want dit is het ‘winnende’ voertuig !!!

Advertenties

Acties

Information

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s
%d bloggers liken dit: